Με σκοπό τη καλύτερη και αρτιότερη εξυπηρέτησή σας, η εταιρεία μας διαθέτει επιλογή τρόπου πληρωμής των προϊόντων που σας ενδιαφέρουν να αγοράσετε.

Α) Αντικαταβολή ( Μόνο για Ελλάδα και Κύπρο )

Εφόσον έχετε επιλέξει ως τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή τότε θα πρέπει να καταβάλλεται το αντίστοιχο τίμημα κατά τη παραλαβή του προϊόντος από το μεταφορέα της επιλογής μας.

Β) Χρέωση πιστωτικής και χρεωστικής κάρτας

Η χρέωση της πιστωτικής / χρεωστικής σας κάρτας γίνεται την ημέρα έναρξης της διαδικασίας αποστολής των προϊόντων. Το www.mrgranazis.gr έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των συναλλαγών σας μέσω της κάρτας σας και όλοι οι κάτοχοι καρτών υπόκεινται σε ελέγχους εγκυρότητας. Δεχόμαστε τις πιστωτικές κάρτες Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro, American Express και Diners.

Γ) Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Εφόσον έχετε επιλέξει ως τρόπο πληρωμής τη κατάθεση σε λογαριασμό, τότε θα πρέπει να προεξοφλήσετε τη παραγγελία σας προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία επεξεργασίας του αιτήματος της. Οι λογαριασμοί της εταιρείας μας εμφανίζονται στη φόρμα παραγγελίας και στο email που θα λάβετε μόλις επεξεργαστούμε το αίτημά σας.

ALPHA BANK
ΙΒΑΝ: GR 1401407880788002330001153
Ως δικαιούχος αναγράφεται: ΡΟΜΠΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΜΟΝ/ΠΗ ΙΚΕ


ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΙΒΑΝ: GR 0201727540005754098622724
Ως δικαιούχος αναγράφεται: ΡΟΜΠΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΜΟΝ/ΠΗ ΙΚΕ

Δ) Πληρωμή με MasterPass

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “AlphaeCommerce” της AlphaBank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (SecureSocketsLayer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

 

Κυρίως μενού

Skip to content